Voorwoord door Arthur van der Wal

In deze laatste update van 2021 kijk ik met een trots gevoel terug op wat wij het afgelopen jaar op ESG gebied voor elkaar hebben gekregen. Voorbeelden te over van onderwerpen waar we dag in dag uit met alle collega’s hard ons best voor doen. Geen woorden, maar daden. Ik ben er trots op dit te mogen aansturen vanuit de directie.

Naast de grote doelen die wij met onze klanten delen op het gebied van klimaatadaptatie en de energietransitie, zoals het Green Deal convenant voor de metropoolregio Amsterdam, zijn er ook kleinere initiatieven die grote impact hebben op onze dienstverlening en klanttevredenheid. Een prachtig voorbeeld daarvan is de Nabestaandendesk van (Syntrus Achmea) Hypotheken. In deze update leest u hoe bijzonder goed dit wordt ervaren.

Als laatste is deze Q4 update ook de stap naar een inmiddels nieuw ESG jaar, waarin we de lat voor onszelf weer hoger hebben gelegd en de klantteams barstensvol ambitie aan de slag zijn gegaan. De komende periode houden wij u vanzelfsprekend op de hoogte en ik kijk al uit naar ons ESG annual report over 2021! Arthur van der Wal Directievoorzitter

Deel deze pagina